ОСТАТОЦИ ОД ПРАИСТОРИСКА ПЕШТЕРСКА НАСЕЛБА ВО АТАРОТ НА НЕКОГАШНОТО СЕЛО МЕЛНИЦА ВО МАРИОВО

Денес нема населба на местото на старото запустено село Мелница кое се наоѓа на пет километри пред селото Витолиште во

Read more