ИСТОРИСКА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ ПРАШАЊА ИЛИ ПОЛИТИЧКА КОМИСИЈА ЗА ИСТОРИСКИ ПРАШАЊА

Некако сѐ е јасно, а сепак заматено. Наводно, се формира мешовита Историска комисија за решавање историски прашања во политичките односи

Read more