СЕЛОТО ДУЊЕ, МАРИОВО, ПРИЛЕПСКО, ВО „ЗАМРЗНАТ“ АМБИЕНТ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Бункери, гранати, шрапнели од гранати, стари пушки, шлемови, куршуми и други експонати го „красат“ теренот во атарот на селото Дуње

Read more