ДЕЦЕНИИ НА УНИШТУВАЊЕ НА ПРИЛЕПСКАТА ТВРДИНА, МАРКОВИ КУЛИ, ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ НА БАЛКАНОТ И НА СЛИЧНИ ВРЕДНОСТИ ОД ОКОЛИНАТА НА ПРИЛЕП

Некои состојби не се менуваат. Остануваат исти, дури поразително исти. И разочарувачко исти! Се менуваат влади, министри, градоначалници, општински совети,

Read more