ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА РУБРИКАТА ВО ПОДГОТОВКА СО НАСЛОВ „МАКЕДОНЦИ“

ПОЧИТУВАНИ СЛЕДАЧИ, ЧИТАТЕЛИ, ПОЧИТУВАЧИ И ДРУГИ, КОИ НА ЕДЕН ИЛИ ДРУГ НАЧИН, ДОПИРАТЕ ДО ПОРТАЛОТ ПЕЛАГОН (pelagon.mk) СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП, МАКЕДОНИЈА!

РЕДАКЦИЈАТА НА ВАШИОТ ПОРТАЛ ПОДГОТВУВА НОВА РУБРИКА СО НАСЛОВ „МАКЕДОНЦИ“ ВО КОЈА ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ПРОФЕСИОНАЛНО ИСТРАЖЕНИ И СТИЛСКИ УРЕДЕНИ ТЕКСТОВИ ЗА ПОЗНАТИ ИСТОРИСКИ ЛИЧНОСТИ И СЕМЕЈСТВА ОД МАКЕДОНИЈА, ОД СИТЕ ОПШТЕСТВЕНИ ОБЛАСТИ И КУЛТУРАТА. ВО НЕА ЌЕ БИДАТ ОБЈАВУВАНИ И ПРИКАЗНИ ЗА АКТУЕЛНИ ЛИЧНОСТИ И СМЕЈСТВА, СО ИНТЕРЕСНА И СОДРЖАЈНА ЛИЧНА ИЛИ СЕМЕЈНА ИСТОРИЈА. 

ЗА ТАА ЦЕЛ, ДОКОЛКУ СМЕТАТЕ ДЕКА ВАШАТА ЛИЧНА ИЛИ СЕМЕЈНА ИСТОРИЈА ТРЕБА ДА БИДЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАБОТЕНА И СООДВЕТНО УРЕДЕНА ВО ЕДНА ИЛИ ПОВЕЌЕ РАЗЛИЧНИ ФОРМИ, ВЕ ПОВИКУВАМЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ НА КОЈ НАЧИН ЌЕ БИДЕ НАПРАВЕНО ТОА!

СО НАС МОЖЕТЕ ДА КОНТАКТИРАТЕ ПРЕКУ ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА, НА АДРЕСА: arhlit@hotmail.com или на моб. тел.: 076/615-509