МЕЃУНАРОДЕН НАТПРЕВАР ВО ЕКСТРЕМЕН ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – „ТОПТАШ“ – ПРИЛЕП (CEVITANA DOWNHILL CUP – TOPTASH 2018 – ПРИЛЕП)

Вчера, 02.09.2018 година, по трет пат, во месноста „Топташ“ кај Прилеп, се одржа меѓународен натпревар во екстремен велосипедизам. Во категориите

Дознај повеќе

ПРЕДАВАЊА СО ВИДЕО-ПРЕЗЕНТАЦИЈА 2016

Културниот истражувачко-документациски центар за Мариово „КАЛЕШ АНЃА“ веќе неколку години работи на проектот „Запознавање со културата и исто­ри­јата на Пелагонија

Дознај повеќе